Cum ar fi ca, în loc să-ți aglomerezi buzunarele cu nimicuri, ți-ai simplifica viața? Alarma Viper fără telecomandă fix asta face. Folosește doar butoanele de pe cheia mașinii. Iată cum funcționează!

De cele mai multe ori, tindem să ne complicăm inutil viața. Adunăm obiecte de care ne folosim rar. Purtăm în rucsacuri tot felul de mărunțișuri care, adunate, atârnă greu și, în cele mai multe situații nu ne ajută la nimic.

Nu este, însă, cazul de față. Instalând pe mașină alarma Viper fără telecomandă, împuști doi iepuri dintr-o lovitură: protejezi mașina și bunurile din ea și nici nu te încarci cu încă un gadget în buzunar. Practic, este soluția perfectă pentru toți cei care pun preț pe siguranță fără să-și complice existența.

Alarmă Viper fără telecomandă autoexpert.ro

Sigur că n-a fost simplu să adapteze alarma fiecărui model de cheie în parte. Dar Falcon Electronics are o echipă care analizează softul fiecărui model auto. Apoi, realizează un firmware care permite alarmei să funcționeze fără erori.

Alarma Viper fără telecomandă: funcții complete

Nu renunți la nicio funcție importantă, chiar dacă nu primești telecomandă separată. Standard, alarma vine cu senzor de șoc cu zonă dublă, senzor de înclinare/antitractare și sirenă programabilă cu șase tonuri. Deci, pe lângă funcțiile unei alarme clasice, Viper detectează inclusiv când mașina își schimbă înclinația, activând sirena. Astfel, eviți situațiile în care infractorul o ridică pe cric pentru a-i fura o roată sau catalizatorul. Sau când autoturismul este ridicat pentru a fi urcat pe platformă.

Alarmă Viper pe cheia mașinii autoexpert.ro

Dincolo de funcțiile standard, poți opta pentru module suplimentare. Există în ofertă modul de geam spart, senzor ultrasonic, senzor de perimetru, sirenă cu alimentare separată și indicator luminos cu sigla Viper. Toate adaugă niveluri sporite de siguranță. Poți citi pe larg despre toate funcțiile alarmei apăsând aici.

De aici poți cumpăra alarma. Prețul de listă este de 749,99 lei, iar dacă introduci în coșul de comandă codul „VIPER10” până la 30 noiembrie 2021, beneficiezi de o reducere de 10%. Reducerea nu se cumulează cu alte promoții aflate în derulare, ci se aplică discountul cel mai avantajos pentru client.