Am testat sistemul multimedia oferit de Falcon Electronics pentru modelele Dacia. Cu care dintre acestea este compatibil? Și, mai ales, ce oferă sistemul de navigație Duster, Sandero și Logan? Îți spunem în videoclip!

Unitatea oferă conectivitate de top: Android Auto și Apple Carplay atât cu cablu, cât și wireless. Apple CarPlay și Android Auto sunt cele mai inteligente și sigure moduri de utilizare a telefoanelor în timpul condusului. Beneficiezi de indicații de navigație și poti să primești și să trimiți mesaje. Ai posibilitatea să inițiezi apeluri telefonice și să asculți muzica preferată direct din smartphone.

Ai acces la aplicațiile de navigație preferate (Maps, Waze, etc). Astfel, primești indicații în timp real, cu hărți permanent actualizate. Totul este afișat într-o grafică perfect adaptată pe unitatea multimedia.Navigație Duster, Sandero, Logan autoexpert.ro, Falcon ElectronicsUnitatea vine cu tot ce ai nevoie pentru a realiza montajul. Drept urmare, nu este nevoie să faci modificări asupra mașinii și se potrivește perfect cu bordul. Mai mult, are inclus un conector dedicat comenzilor pe volan. Iar asta înseamnă că poți controla volumul, poți schimba melodiile și poți răspunde la telefon exact ca la unitatea originală a mașinii.

 ➡ Poți comanda unitatea multimedia apăsând aici! Adaugă în coș codul autoexpert10 și, până pe 31 octombrie 2021, primești o reducere de 10% din prețul de listă! 💡 

Sistemul de navigație Duster, Sandero și Logan are un ecran tactil capacitiv de 7”. Acesta răspunde instantaneu la comenzi și permite o navigare facilă între ecrane. Are și conectivitate Bluetooth, ceea ce permite realizarea de convorbiri telefonice în regim hands-free, precum si redarea wireless a muzicii din telefon.

Poți conecta până la 4 camere video, care să afișeze imagini pe ecranul central. La camera de marșarier, poti afisa pe ecran si liniile de ghidare dinamice. Sau, dacă vrei, poți conecta inclusiv o cameră video DVR și poți vizualiza și înregistra călătoria. Poți reda muzică și filme si de pe stick-uri și de pe SD card.

Iar sistemul de operare Android 10.0 este extrem de familiar tuturor utilizatorilor de smartphone.

➡ Navigație Duster: detalii tehnice complete aici! 💡

Amplificatorul audio are 4x45W, iar sunetul poate fi reglat după cum dorește utilizatorul, fie alegând presetările din fabrică, fie folosind equalizerul. Poți memora până la 18 posturi FM, cu afișarea numele postului.

Navigație Duster, Sandero, Logan autoexpert.ro, Falcon ElectronicsȘi, apropo de afișaj, unitatea centrală este conectată la magistrala de date CAN a autoturismului și, astfel, poate afișa pe ecran informații despre sistemul de climatizare și despre ușile care sunt deschise.

Sistemul este destinat tuturor Daciilor Duster fabricate după faceliftul primei generații (2014), precum și Daciilor Logan și Sandero produse până în 2020.