Am condus în premieră mondială noua Dacia Duster Pick-up și avem un sfat imperativ pentru Dacia: produceți-l în serie!!!

Are un design superb, este mai ușoară cu câteva zeci de kilograme decât Duster pentru că s-au scos bancheta spate, ușile spate și hayonul și caroseria are o rigiditate excepțională datorită unor ranforsări suplimentare inteligente.

Masa mică conferă un avantaj uriaș în off-road iar spre deosebire de alte pick-up-uri puntea spate este foarte stabilă când mașina nu este încărcată.

test dacia Duster pick-up

Sarcina utilă este de 450 kg ca la Duster dar nu vă sfiiți să încărcați obiecte grele pentru că podeaua are de asemenea o ranforsare suplimentară inteligentă.

Cu cabină simplă și tracțiune integrală, noua Dacia Duster Pick-up este o alternativă nu doar pentru cei ce caută o mașină de muncă accesibilă ci și pentru cei ce doresc o mașină pentru aventură și călătorii pe orice teren.

test dacia Duster pick-up

Conceptul a fost dezvoltat de carosierul Romturingia împreună cu Automobile Dacia însă deocamdată niciunul dintre cele două entități implicate nu a dat date despre producția de serie.

Cert este că Romturingia a câștigat mult în experiență după ce a construit un pick-up și pe baza primei generații Duster livrat în majoritate către Petrom.