The Batman și Robert Pattinson vin cu un nou Batmobile

The Batman și Robert Pattinson vin cu Batmobile

Robert Pattinson va îmbrăca anul viitor costumul faimosului super-erou și va conduce un nou Batmobile. Regizorul blockbuster-ului, Matt Reeves, a dezvăluit primele imagini concept pe Twitter.

Momentan, premiera filmului „The Batman”, cu Robert Pattinson la volanul noului Batmobile, este programată pentru 25 iunie 2021. Noul „Cavaler Întunecat” va putea fi vizionat inclusiv în România de la aceeași dată. Fanii seriei au aflat extrem de puține detalii despre producție până în acest moment. Singurele informații despre acțiunea peliculei sugerează o întoarcere la originile benzilor desenate, când Batman era considerat „cel mai mare detectiv”.

Așa cum ne-am obișnuit, odată cu fiecare „reboot”, Batman primește și un nou partener motorizat. Imaginile publicate de regizorul Reeves susțin teoria poziționării filmului în trecut. Pattinson, în costum, alături de Batmobile, par extrași direct din era de glorie a muscle car-urilor clasice. De altfel, partea frontală sugerează puternice influențe din această zonă a culturii auto. În schimb, partea posterioară se repoziționează către o inspirație mai modernă.

De asemenea, spatele este dominat de zona expusă rezervată motorului. Cel mai probabil nu va lipsi din meniu nici „afterburner-ul”, element intrat deja în folclorul DC. În „The Batman” vor apărea numeroase alte vedete de la Hollywood. Zoë Kravitz va deveni Catwoman, Paul Dano este Riddler, iar Colin Farrell îl va juca pe „Penguin”.

Adaugati comentariu