Top 10 cele mai vândute SUV-uri mici în România

După mai bine de un milion de crossovere mici comercializate în Europa în 2015, segmentul și-a continuat creșterea și în 2016 cu 16%, ajungând la 1,4 milioane de unități comercializate. Mai mult, în primul trimestru din 2017, progresul segmentului de SUV-uri mici l-a depășit de două ori pe cel al pieței, apropiindu-se chiar de cel al clasei de SUV-uri compacte. Care este însă situația în România și care sunt cele mai vândute SUV-uri mici în primele cinci luni ale anului, aflați în cele ce urmează.

  1. Dacia Duster – 2.523 unități

Dacia Duster la GoodwoodAșa cum probabil vă așteptați, cel mai de succes SUV mic este Dacia Duster, și asta chiar dacă se află în ultimul an de comercializare în forma actuală. Succesul i se datorează unui cumul de calități greu de egalat de concurenți: preț mic (de la 10.900 euro TVA inclus), interior spațios, portbagaj încăpător (475 litri) și aptitudini bune de rulare în off-road (în versiunea 4×4). Recent, pentru a menține interesul clienților, Dacia a lansat o serie specială numită Explorer și a dotat modelul inclusiv cu transmisie automată cu dublu ambreiaj, EDC.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Car Of The Year 2024 - COTY

Car Of The Year 2024: Iată finalistele

Juriul competiței anuale internaționale Car Of The Year a anunțat finalistele ediției care va premia cea mai bună mașină a anului 2024.

Scroll to Top