Top 3 oferte auto second până în 10.000 de euro

Top - 3 oferte auto second până în 10.000 de euro

Pentru că primim foarte multe întrebări legate de achiziția unui autoturism second ne-am hotărât să vă oferim un top săptămânal al celor mai bune oferte pe care le descoperim pe piața din România. 

Am studiat în primul rând ofertele marilor dealeri care pot garanta numărul de kilometri și acordă garanție post vânzare pentru mașinile second din parcul propriu. Un alt criteriu a fost raportul dintre dotări și preț. N-am neglijat nici numărul de kilometri declarați de dealer. Am ales pentru acest top autoturisme second din clasa compactă.

 

Top – 3 oferte auto second până în 10.000 de euro

Pentru această săptămână ne-a atras atenția în primul rând un Opel Astra J Sedan cu motorul de 1,4 litri Turbo și cutie automată. Această mașină are clasificarea Euro 5 și dotări suficiente pentru a justifica prețul de 9050 euro. Detalii complete despre această ofertă aici.

Top - 3 oferte auto second până în 10.000 de euro

Următoarea ofertă care se califică pentru acest top este un Volkswagen Golg 6 1.6TDI 105 CP cu 89443 km și dotări corespunzătoare clasei din care face parte. Chiar dacă prețul de 8950 euro pare mai mare decât ce se poate găsi pe piață dealerul garantează numărul de kilometri și oferă garanție. Oferta completă aici!

Top - 3 oferte auto second până în 10.000 de euro

O altă ofertă interesantă o reprezintă cei 9.900 euro ceruți de un dealer pentru un Ford Focus 1,5 TDCi Trend din 2015 cu o motorizare diesel de 120 CP. Așa cum am mai specificat marele avantaj îl constituie faptul că istoricul mașinii este verificat și se acordă garanție. Iată oferta completă a acestei mașini.

Top - 3 oferte auto second până în 10.000 de euro

Cum verificăm un autoturism second hand

Cele mai frecvente deficienţe sau chiar defecţiuni ce se pot întâlni la maşinile rulate sunt cele referitoare la uzura motorului (manifestată prin scăderea puterii acestuia, tracţiune scăzută, apariţia unor anomalii şi rateuri în funcţionare, turaţie la relanti instabilă, accelerări fără motiv la viteze mari etc).

Alte probleme pot să apară prin defectarea altor echipamente (nefuncţionarea unor instalaţii de care depinde securitatea rutiera- si ne referim mai ales la mecanismele de directie si de franare, la funcţionarea defectuoasă a unor lămpi martor de la bord, la uzura discurilor de ambreiaj etc.).

Depistarea defecţiunilor şi a uzurilor mari se poate face cu destulă precizie la un service auto dotat cu standuri de verificare si aparatura de testare conectate la un calculator.

Adaugati comentariu