Top 5 mașini James Bond

mașini James Bond

Bond. James Bond. Pasionat de arme, femei frumoase și mașini. Dar care sunt automobilele agentului secret, care ne-au rămas în minte de-a lungul timpului. Am făcut top 5 mașini James Bond.

Câteva modele Aston Martin, Mercedes, BMW. Ce frumoasă pare viața lui James Bond atunci când îi enumerăm mașinile. Dar care au fost cele mai reușite?

5. Meredes-Benz 600 – On Her Majesty’s Secret Service, 1969

Mașini James Bond Mercedes-Benz 600 (On Her Majesty’s Secret Service, 1969)

Este o mașină pe care Bond nu a condus-o niciodată, dar care a atras atenția. Mercedes-Benz 600 a apărut și în On Her Majesty’s Secret Service, dar și în Diamonds Are Forever, condusă, de fiecare dată, de cei care încercau să-l omoare pe agentul 007. Victimă a căzut însă Tracy Bond, singura Bond-girl care s-a căsătorit cu spionul în celebra serie.

4. Toyota 200GT Cabrio – You Only Live Twice, 1967

mașini James Bond Toyota 2000GT Convertible (You Only Live Twice, 1967)

Citește și:

A murit Roger Moore. Iată ce mașini a condus cel mai longeviv James Bond

Mașina asta, cu motor de 2.0 litri cu șase cilindri, le-a dat bătăi de cap celor care au lucrat la You Only Live Twice în 1967. Nu a existat practic o versiune cabrio. Dar pentru că Sean Connery nu avea loc în mașina cu acoperiș fix, producătorii au cerut o modificare majoră.

3. Aston Martin DB10 – Spectre, 2015

mașini James Bond Toyota 2000GT Convertible (You Only Live Twice, 1967)

James Bond a avut mereu o relație specială cu modelele Aston Martin. Din păcate, pe cel din Spectre n-a apucat să-l conducă prea mult. DB10, care apare în producția din 2015, a sfârșit pe fundul râului Tibru, după o urmărire la Roma. Bond s-a catapultat și a scăpat nevătămat.

2. […]

 

Adaugati comentariu