Top 5 SUV-uri premium cu 7 locuri. Pentru atunci când iei toată familia în vacanță

Noul Mercedes-Benz GLE

Ai prea mulți membri în familie și prea puține locuri în mașină? Ai banii în cont și vrei să fii tratat regește la bord? Am găsit cele mai bune SUV-uri premium cu 7 locuri disponibile în România.

Nu vei avea niciodată un portbagaj mare atunci când iei cu tine în vacanță încă șase persoane. Așa că trebuie să te gândești bine ce alegi. Dacă ai ales oamenii în defavoarea bagajelor, alegem noi mașina.

5.Land Rover Discovery

Discovery este unul dintre puținele SUV-uri premium cu șapte locuri care ajung în Europa. Secretul său stă în pachetul de 3.165 de euro, care aduce cele 7 scaune full-size, dar și o cutie de transfer cu două trepte, diferențial central activ blocabil, sistem Terrain Response 2 cu cinci moduri de rulare, suspensie pneumatică și gardă la sol variabilă.

Land Rover Discovery 23

Urmașul lui Freelander se dă mare cu firea sa de off-roader pur-sânge, dar și cu bunele maniere tipice SUV-urilor premium.

4.Volvo XC90

Cum arată Ikea în versiune premium? Arată exact ca Volvo XC90! SUV-ul suedez poate primi la bord, în confortul, siguranța și ambianța selectă tipică brand-ului, până la 7 ocupanți. Al doilea și al treilea rând se pot rabata complet și pote glisa pentru a oferi un spațiu total pentru bagaje de 1.868 de litri.

Volvo XC90 - SUV-uri premium cu 7 locuri

Exploratorul scandinav are un preț de pornire sub 60.000 de euro, Volvo XC90 vine și cu cele mai noi și inteligente sisteme de siguranță dezvoltate de companie.

3.[…]

Adaugati comentariu