Toyota C-HR a primit o nouă generație

Toyota C-HR autoexpert.ro

Toyota a prezentat oficial noua generație a SUV-ului C-HR. Cu un design gândit pentru publicul european, dar cu o siluetă familiară, noua generație C-HR va fi produsă în Europa și va fi disponibilă exclusiv cu motorizări hibrid.

Noua generație Toyota C-HR a fost anunțată de conceptul Prologue, prezentat anul trecut. După o serie de imagini teaser, constructorul nipon a dezvăluit a doua generație a modelului C-HR. Dimensiunile noului model sunt 4360 mm lungime, 1830 mm lățime, 1564 mm înălțime, iar ampatamentul are 2640 mm.

Toyota C-HR autoexpert.ro

Toyota C-HR – generație nouă

Toyota a gândit noul model pentru Europa, a doua generație C-HR urmând să fie produsă în Turcia. Gama de motorizări oferită pentru noul model este compusă exclusiv din propulsoare hibrid. Primul pe listă este motorul de 1.8 litri cu 140 CP (0-100 km/oră în 9,9 secunde), fiind urmat de un 2.0 litri cu 198 CP (0-100 km/oră în 8,1 secunde). Ambele motorizări fac parte din sisteme hibrid clasice.

Toyota C-HR autoexpert.ro

Pentru cei care preferă încărcarea la priză, Toyota oferă în premieră și o variantă plug-in hybrid pentru noul C-HR. Aceasta utilizează motorul 2.0 pe benzină alături de un motor electric și o baterie de dimensiuni mai mari a cărei capacitate nu a fost comunicată. Toyota C-HR PHEV poate parcurge 66 km în mod complet electric și poate accelera de la 0 la 100 km/oră în 7,4 secunde. Puterea totală a sistemului PHEV este de 223 CP.

Toyota C-HR autoexpert.ro

Ulterior, gama va fi completată de o variantă de 2.0 litri hibrid cu tracțiune integrală. La momentul lansării sunt disponibil și două variante speciale numite GR Sport Premiere Edition și High Premiere Edition.

Modelul poate fi echipat cu jante de 20 inchi, iar caroseria poate fi vopsită în două nuanțe diferite. La interior avem instrumentar de bord complet digital cu ecran de 12,3 inchi și un al doilea ecran central de 8 sau 12,3 inchi. La interior a fost folosit plastic reciclat pentru anumite elemente.

Toyota C-HR autoexpert.ro

Rezervările pentru noul model Toyota C-HR au fost deja deschise pe o serie de piețe europene.

Via Toyota

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Renault Trafic E-Tech Electric AutoExpert.ro

Test drive Renault Trafic E-Tech Electric

Renault își electrifică toată gama de vehicule comerciale. Ultimul pas al procesului se numește Trafic E-Tech Electric. L-am testat în Bordeaux, și

Scroll to Top