Toyota C-HR GR Sport: accente sportive pentru SUV-ul nipon

Toyota adaugă în gama europeană o versiune cu accente sportive pentru SUV-ul C-HR. Noul model poartă numele C-HR GR Sport.

Versiunea Toyota C-HR GR Sport a fost prezentată în toamna anului trecut pentru piața din Japonia. La un an distanțăm Toyota aduce versiunea cu accente sportive și pe piața europeană.

Toyota C-HR GR Sport va putea fi comandată în curând, iar primele exemplare vor fi livrate către clienții europeni în luna ianuarie 2021.

Versiunea GR Sport se remarcă printr-o serie de elemente noi de caroserie și câteva modificări aduse interiorului. La exterior, logo-ul Toyota folosește un fond negru, iar spoilerul față are un design modificat. Farurile și stopurile au elemente închise la culoare, iar sigla GR Sport a fost amplasată pe hayon.

Toyota a mai adăugat jante cu design special de 19 inch, iar la interior au fost introduse accesorii de culoare argintie, iar tapițeria poate fi din Alcantara sau material textil.

Pentru volan și schimbător au fost folosite cusături roșii, iar logo-ul Gazoo Racing a fost amplasat pe pragurile laterale și pe spătarele scaunelor.

Versiunea GR Sport are o suspensie mai rigidă și un sistem de direcție îmbunătățit. Modelul mai beneficiază de faruri LED, cheie inteligentă și pachetul Toyota Safety Sense.

Toyota Yaris GR Sport

Via Toyota

Adaugati comentariu