Toyota Camry GR: prețuri și detalii complete

Toyota Camry GR autoexpert.ro

În România, Toyota oferă opțional o serie de elemente de caroserie de origine, dedicate modelului Camry. Însă în afară, sunt disponibile inclusiv piese dezvoltate de Gazoo Racing, divizia de performanță a casei nipone. Iată cum arată Toyota Camry GR!

Trebuie spus din capul locului că acesta este doar un kit exterior, deci nu te aștepta la performanțe îmbunătățite. Așteaptă-te, în schimb, la un aspect agresiv, în totală opoziție cu caracterul confortabil și eco al modelului.

De exemplu, jantele au diametru de 19 inchi și sunt dotate cu anvelope 235/40, dar cu anvelope… GoodYear EfficientGrip! Clar, Camry GR este automobilul contrastelor.

Toyota Camry GR autoexpert.ro

Însă, pe lângă elementele de stil, este disponibil și un sistem frontal de amortizare, care promite o rulare mai confortabilă, prin reducerea zgomotul în habitaclu. Totodată, acesta induce mai puține vibrații și crește stabilitatea la viteze mari.

Camry GR: prețuri

Cel mai agresiv kit este numit Black Edition și aduce accente negre exteriorului. Îl poți vedea pe exemplarul roșu din fotografii. Pe el poți admira inclusiv eleronul stilizat ca la Alfa Romeo Giulia QV, evacuarea dublă cu 4 tipsuri și zona frontală bi-coloră.

Toyota Camry GR autoexpert.ro

➡ Aceasta este Camry facelift! 💡 

Toate aceste elemente sunt disponibile exclusiv în Japonia, deci, dacă vrei să-ți faci un Camry GR, poți să le imporți de acolo. Pe piața niponă, elementele de design pot fi achiziționate fie separat, fie ”la pachet”. Astfel, tot kitul aerodinamic costă (cu toate taxele incluse) 319.000 yeni, echivalentul a 2520 euro. La această valoare trebuie să adaugi taxele de transport.

➡ Toyota Prius cu kit de Ferrari 💡

Dacă nu îți plac toate elementele, le poți achiziționa și separat: bara față, cu 425 euro (sau 461 euro vopsită), pragurile laterale cu 555 euro (sau 590 euro în culoarea caroseriei), iar masivul eleron cu 280 euro (315 euro vopsit).

Toyota Camry GR autoexpert.ro

Jantele pe 19 inchi nu sunt incluse în prețul kitului aerodinamic. Ele pot fi cumpărate separat, cu 3480 de euro. Sistemul aerodinamic de amortizare a vibrațiilor costă 390 de euro. În sfârșit, ”ca desert”, poți cumpăra ramele din fibră de carbon pentru plăcuțele de înmatriculare, cu 156 de euro fiecare.

 

 

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Mazda MX-5 NC autoexpert.ro

Second hand – Mazda MX-5 NC (Mk III)

Cu mașina asta, MX-5 NC, mergi la sigur, pentru că fiabilitatea și plăcerea de a conduce merg mână-n mână! Foto: Mazda Conducere

Revista Auto Expert nr. 240, feb. 2023

Revista Auto Expert nr. 240, feb. 2023

Tradiția ne arată că ediția din februarie a revistei Auto Expert este dedicată, în egală măsură, pragmatismului și creativității. Și cine suntem

Scroll to Top