Toyota Corolla facelift: update tehnic pentru modelul compact

Toyota a operat un facelift discret și un update tehnice pentru modelul său compact Corolla.

Lansată în urmă cu patru ani, Toyota Corolla primește un update optic și tehnic. Modificările la nivel de design sunt discrete și includ o grilă revizuită, lumini de ceață noi, jante cu design nou și trei culori în plus în gama de nuanțe pentru caroserie: Albastru Juniper, Midlight Teal și Gri Metallic.

Toyota Corolla facelift

La interior, Corolla facelift primește un display de 12.3 inchi pentru planșa de bord (standard pentru anumite niveluri de echipare) și ecran de 10.5 inchi pentru sistemul multimedia. Update-ul include și îmbunătățiri pentru sistemele de propulsie hibride. Bateria sistemului este acum mai ușoară cu până la 18 kilograme, iar soft-ul a fost îmbunătățit pentru mai multă eficiență.

Puterea a crescut cu 18 CP pentru versiunea hibrid cu motor de 1.8 litri. Aceasta oferă acum 140 CP și poate accelera de la 0 la 100 km/oră în 9.2 secunde. Versiunea Corolla Hybrid cu motor de 2.0 litri are acum 196 CP (+16 CP), iar accelerația 0-100 km/oră se face în 7.5 secunde.

Faceliftul a fost operat pentru toate cele trei variante de caroserie ale modelului Corolla: hatchback, sports tourer (break) și sedan.

Noul model va fi disponibil pe piețele din Europa începând cu primul trimestru al anului 2023.

Toyota Corolla Cross

Via Toyota

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

MotorFest la final – București 2024

Expoziția de motoare a fost organizată de revista MotorXpert, susținută de Groupama și găzduită de București Mall. Bucureștiul, un oraș mereu în mișcare, a fost gazda unei experiențe extraordinare pentru pasionații

Scroll to Top