Toyota GRMN Yaris este destinată exclusiv pieței din Japonia

Toyota a prezentat la Salonul Auto de la Tokyo o versiune extremă a modelului Yaris ce poartă logo-ul GRMN.

Toyota readuce logo-ul GRMN pe modelul Yaris lansând în Japonia o serie limitată a modelui. Bazată pe actualul model GT Yaris, versiunea specială beneficiază de un look agresiv și un tuning special operat de divizia Gazoo Racing.

Toyota GRMN Yaris

Noul model sportiv va produs într-o serie limitată la doar 500 de exemplare. Față de actualul GR Yaris, varianta GRMN este cu 20 de kilograme mai ușoară, are doar două locuri, bancheta fiind eliminată și a fost aplicat un pachet aerodinamic nou. Modelul mai primește rigidizări suplimentare, diferențial blocant și o cutie de viteze manuală îmbunătățită.

Toyota propune două pachete de performanță pentru noul model GRMN Yaris: Circuit Pack și Rally Pack. Clienții din Japonia care vor alege Circuit Pack (disponibil pentru doar 50 de exemplare) primesc un kit arodinamic agresiv, elemente de caroserie din fibră de carbon, jante BBS de 18 inch, un sistem de frânare mai performant, amortizoare Bilstein reglabile și o caroserie vopsită în nuanța Matte Steel.

Pachetul Rally pack aduce amortizoare și bare stabilizatoare GR, scaune sport Recaro și elemente de protecție suplimentare.

În ceea ce privește motorizarea, GRMN Yaris preia motorul turbo cu trei cilindri de 1.6 litri de la GR Yaris. Puterea oferită este de 272 CP, iar transmisia este manuală cu șase trepte.

Via Toyota

Adaugati comentariu