Toyota Highlander: versiunea europeană a SUV-ului are 248 CP

toyota-highlander-autoexpert.ro-11

Cel mai nou SUV din oferta europeană Toyota, modelul Highlander debutează oficial în 2021.

Toyota a anunțat că va aduce modelului Highlander Hybrid în Europa în luna mai a anului trecut, iar acum revine cu un nou set de detalii despre SUV-ului cu șapte locuri.

Toyota Highlander Hybrid vine în Europa

Toyota Highlander Hybrid va intra în gama europeană deasupra actualului model Rav4 și va fi disponibilă exclusiv în variantă hibrid ce folosește motorul pe benzină de 2.5 litri, două motoare electrice și o baterie Ni-Metal Hybrid montată sub al doilea rând de scaune.

toyota-highlander-autoexpert.ro-6

Highlander are aproape 5 metri lungime, iar portbagajul are un volum de 332 litri cu toate cele șapte locuri. Dacă pliem locurile din spate, volumul de încărcare poate ajunge la 1.909 litri.

toyota-highlander-autoexpert.ro-9

Sistemul de propulsie hibrid oferă 248 CP, Toyota Highlander putând accelera de la 0 la 100 km/oră în 8.3 secunde, iar viteza maximă ce poate fi atinsă este de 180 km/oră. În mod full-electric, viteza maximă este de 125 km/oră. Transmisia este asigurată de o cutie CVT updatată pentru eficientizarea consumului de carburant. Consumul mediul oficial este de 6.6 litri/100 km.

toyota-highlander-autoexpert.ro-2

Highlander oferă patru moduri de rulare: Eco, Normal, Sport și Trail. Modelul poate fi configurat cu climatizare automată pe trei zone, display multimedia de 12.3 inch, sistem audio JBL, head-up display, faruri LED, jante de aliaj de 20 inch.

Via Toyota

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top