Toyota Hilux facelift: motorizare nouă de 2.8 litri și refresh optic

Toyota a operat un al doilea facelift pentru pick-up-ul Hilux. Actuala generație a fost lansată în 2015 și a mai primit un upgrade în 2017.

Noua versiune a modelului Toyota Hilux va fi disponibil din această vară și a primit o parte frontală cu modificări de design. Grila are acum un aspect tridimensional, iar spoilerul față este mai agresiv.

Pe modelele de top, Hilux primește blocuri optice și stopuri LED, iar clienții pot alege și o nouă culoare pentru exterior: bronze metallic.

La interior a fost updatat sistemul de infotainment ce folosește acum un display tactiv de 8 inch și software nou pentru un raspuns mai rapid la comenzi. Sistemul permite conectarea Apple Car Play și Android Auto. Pentru o mai bună calitate a sunetului, Toyota oferă un sistem audio JBL de 800 W cu nouă incinte acustice.

Toyota va oferi și un nou motor diesel de 2.8 litri ce dezvoltă 204 CP și 500 Nm. Cu ajutorul noului propulsor, Hilux poate accelera de la 0 la 100 km/oră în 10 secunde, iar consumul mediu de carburant este de 7.8 litri/100 km.

Noul motor poate fi asociat cu o cutie de viteze manuală cu șase trepte sau una automată tot cu șase trepte.

Suspensia a fost upgradată pentru un comportament mai bun pe trasee off-road, iar răspunsul pedalei de accelerație a fost îmbunătățit.

Vânzările pe piețele din Europa de Est încep în luna iulie.

via autocar

Adaugati comentariu