Toyota Hilux GR Sport: imagini și informații oficiale

toyota-hilux-GR-Sport-8

Toyota adaugă în gama pick-up-ului Hilux o variantă cu look sportiv ce poartă logo-ul diviziei de performanță GR Sport.

Divizia sportivă GR a celor de la Toyota are multă treabă. După ce ne-a dat impresionantul model GR Yaris, cei de la Gazoo Racing s-au ocupat și de Hilux, popularul pick-up din gama Toyota.

Toyota Hilux GR Sport

Din vara acestui an, Hilux va fi disponibil și în versiune GR Sport. Aceasta vine cu o serie de elemente specificia ca de exemplu caladrul negru ce integrează denumirea Toyota și sigla GR Sport, jante specificie de 17 inch și faruri LED.

Personalizarea a fost extinsă și la interior, unde Hilux GR Sport propune scaune față sport, pedale din aluminiu, ornamente ce imită fibra ce carbon și inserții roșii specifice modelelor GR Sport.

Hilux GR Sport va fi disponibil exclusiv cu motorizarea diesel de 2.8 litri ce oferă 204 CP și un cuplu maxim de 500 Nm. Transmisia este asigurată de o cutie de viteze automată cu șase trepte. O singură variantă de caroserie va fi disponibilă, cea cu cabină dublă.

Modelul japonez a trecut printr-un refresh optic în vara anului 2020, tot atunci fiind adoptat și motoru turbodiesel de 2.8 litri și 204 CP.

Via Toyota

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Revista Auto Expert nr. 240, feb. 2023

Revista Auto Expert nr. 240, feb. 2023

Tradiția ne arată că ediția din februarie a revistei Auto Expert este dedicată, în egală măsură, pragmatismului și creativității. Și cine suntem

Scroll to Top