Toyota Hybrid – avantaje dovedite

Intenția companiei Toyota este de a reduce cu 25% consumul de combustibil convențional până în anul 2020, prin lansarea și dezvoltarea unor tehnologii precum Hybrid Plug-In, mașini electrice și FCV (pile de hidrogen). După ce a dovedit deja performanţa și accesibilitatea unei tehnologii de propulsie hibridă – Hybrid Synergy Drive, Toyota dă curs următorului pariu important, acela al automobilelor alimentate de la pile de hidrogen, iar noul model de serie Mirai (primul de acest fel din lume) este exemplul perfect că viitorul este mai aproape decât am fi crezut.

Promisiunea Toyota pentru viitor și pentru clienții săi este să îmbunătățească performanța tehnologiei hibrid, să reducă costurile și să extindă linia de produse hibrid dintre modelele cu propulsie convențională, atât de apreciate de către proprietari. Astăzi, peste 8 milioane de clienți Toyota din lume conduc un model Toyota Hybrid.

Toyota Hybrid – avantaje dovedite

Avantajele autovehiculelor cu propulsie hibridă: Consum redus de combustibil/ economie de combustibil Nivel scăzut al emisiilor poluante Acceleraţie fluidă Costul total de exploatare al maşinii (luarea în considerarea a tuturor argumentelor: amortizare, combustibil, reparaţii, întreţinere, anvelope, costul finanţării etc.) este unul avantajos, de cele mai multe ori superior unei maşini similare, cu propulsie convenţională. Taxă de primă înmatriculare zero Reducere de 95% la impozitul anual Existenţa posibilităţii extinderii gratuite a acoperirii bateriei de acumulatori până la 10 ani cu ajutorul programului Hybrid Health Check.

Poliția Română devine prima instituție publică din România care se implică direct în reducerea nivelului emisiilor şi păstrarea unui mediu înconjurător curat, incluzând în flota sa două maşini Toyota Auris Hybrid. Mai mult decât atât, prin reducerea cu 25% a consumului de combustibil, va putea fi eficientizată mai bine activitatea de supraveghere activă a siguranței traficului. Interbrands Marketing & Distribution, cea mai importantă companie din România specializată în distribuția şi comercializarea bunurilor de larg consum, şi Toyota România şi-au consolidat parteneriatul existent printr-un nou acord ce vizează înlocuirea flotei de autovehicule deținută deja cu autovehicule Toyota cu propulsie hibridă. Până la finalul anului curent, flota Interbrands va număra peste 30 de vehicule Toyota HSD (Yaris şi Auris), estimându-se ca până la finalul lui 2020 să includă peste 480 de autovehicule hibrid.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Renault Trafic E-Tech Electric AutoExpert.ro

Test drive Renault Trafic E-Tech Electric

Renault își electrifică toată gama de vehicule comerciale. Ultimul pas al procesului se numește Trafic E-Tech Electric. L-am testat în Bordeaux, și

Scroll to Top