Toyota nu va mai vinde RAV4 diesel în Europa

Toyota RAV4

Toyota se aliniază trendului și scoate din gama RAV4 motorizarea diesel, odată cu lansarea pe piață a celei de-a patra generații a SUV-ului nipon. Măsura se aplică doar în Europa.

Cea de-a patra generație RAV4 nu va mai fi disponibilă pe bătrânul continent cu motorul diesel de 2.0 litri. Rămân astfel în gamă motorul de 2.0 litri pe benzină cu 150 CP și versiunea hibridă cu motor de 2.5 litri, 194 CP și cutia automată CVT cu opt trepte. Diesel-ul a dispărut și din oferta actualei generații RAV4. Cele aflate pe stoc vor putea fi însă cumpărate de către cei interesați.

AI VĂZUT CUM ARATĂ NOUL RAV4?

New York 2018 – Toyota RAV4 îndrăznește mai mult ca niciodată

Prezentată la Salonul Auto de la New York, noua Toyota RAV4 este construită pe platforma TNGA K (Toyota New Global Architecture), pe care o împarte cu modelele Camry și Avalon.

Toyota va renunța treptat la propulsoarele diesel. Singurele modele comercializate pe piața europeană, care își vor păstra motoarele pe motorină vor fi SUV-ul de clasă mare Land Cruiser și pick-up-ul Hilux.Și modelul Auris a rămas, anul trecut, fără motoare diesel.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top