Toyota Rav4 Adventure: look robust și motorizare hybrid de 222 CP

Toyota Rav4 Adventure autoexpert.ro

Toyota a adus pe piața europeană versiunea Adventure a modelului SUV Rav4. Până acum, versiunea Adventure era disponibilă pe piața nord-americană.

Toyota Rav4 Adventure a debut oficial și în Europa. Este o variantă mai robustă a clasicului SUV japonez, cu un caracter mai robust. Partea frontală are o grilă specifică, mai agresivă și blocuri optice cu o semnătură luminoasă diferită față de cea modelului standard.

Toyota Rav4 Adventure

Modelul Rav4 Adventure mai poate fi identificat după o serie de elemente de protecție suplimentare și schema de culori bi-ton (Urban Khaki/ Dynamic Grey). De asemenea, aripile au evazări suplimentare, iar jantele negru mat au un diametru de 19 inch.

La interior, Rav4 Adventure își primește pasagerii cu piele neagră ornată cu cusături portocalii, ornamente pentru praguri și scaune ajustabile electric.

Versiunea Adventure a modelului SUV Rav4 este configurabilă alături de o singură motorizare hibrid. Motorul pe benzină are 2.5 litri și este secondat de două motoare electrice, câte unul pentru fiecare punte. Puterea totală a sistemului este de 222 CP, iar valoarea totală a cuplului este 221 Nm.

Aspectul frontal al modeluli Rav4 Adventure anunță facelift-ul pe care toată gama Rav4 îl va primi începând din 2022, inclusiv blocurile optice LED și proiectoare de ceață LED.

Via Toyota

Adaugati comentariu