Toyota Yaris Cross Adventure este varianta robustă a SUV-ului de clasă mică

După lansarea noului model Yaris Cross în primăvara anului trecut, Toyota revine cu o variantă mai robustă numită Yaris Cross Adventure.

Toyota Yaris Cross este un SUV de clasă mică lansat acum un an pe platforma TNGA din cadrul grupului japonez. Astăzi, Toyota prezintă o versiune robustă a modelului numită Yaris Cross Adventure. Yaris Cross este un rival direct pentru modele ca Ford Puma sau Nissan Juke.

Toyota Yaris Cross Adventure

Partea frontală a fost redesenată, iar o serie de elemente suplimentare de protecție au fost aplicate caroseriei. Aspectul exterior este acum mai potrivit pentru un SUV ce poate parcurge și drumuri neasfaltate. Modelul va fi disponibil și în versiunea de lansare numită Yaris Cross Premiere Edition. Versiunea este mai bine echipată primind tapițerie de piele, hayon electric, head-up display, caroserie și două culori și jante speciale de 18 inch.

Noul model Toyota Yaris Cross Adventure va fi disponibil din această toamnă cu sistemul de propulsie hibrid format din motorul pe benzină de 1.5 litri și motor electric ce oferă un total de 114 CP. Modelul dispune și de tracțiune integrală AWD-i, ce poate schimba automat distribuția cuplului între punți în funcție de condițiile de drum.

Toyota Yaris Cross este construită la uzina Toyota din Valenciennes, Franța.

Via Toyota

Adaugati comentariu