Trotineta electrică Hyundai. Ce autonomie are?

Trotineta electrică Hyundai (2)

Aceasta este trotineta electrică Hyundai. Noul prototip este încă un pas făcut de Hyundai în direcția soluțiilor alternative de mobilitate.

Trotineta electrică Hyundai promite o autonomie de până la 20 de kilometri. Modelul cu tracțiune spate are la bază un concept prezentat de sud-coreeni la Consumers Electronics Show în urmă cu doi ani.

Trotineta cântărește 7,7 kilograme și devine ultra-compactă atunci când este pliată. Aceasta poate atinge o viteză maximă de 20 km/h. Suspensia montată pe roata din față o face confortabilă și ușor de manevrat și pe suprafețe mai greu de abordat în mod normal.

O batrie cu o capacitate de 10,5 Ah îi asigură o autonomie maximă de 20 de kilometri. Hyundai pregătește pentru trotineta electrică și un sistem de frânare cu recuperarea energiei, în vederea creșterii autonomiei.

Cel care folosește trotineta primește informațiile despre viteza de rulare și nivelul de energie din baterie pe un display digital. Farurile LED din față și două lămpi în partea din spate o fac vizibilă pe timp de noapte.

Hyundai nu este singurul producător auto care a construit o trotinetă electrică. De curând, și Audi a prezentat un astfel de mijloc de transport. Citește despre el aici:

3 în 1 de la Audi. Cum arată vehiculul electric care este scuter, skateboard și trotinetă?

 

Adaugati comentariu