Ultimul Volkswagen Beetle Final Edition, scos la licitație. Unde vor ajunge banii?

Volkswagen Beetle Final Edition (1)

Volkswagen Beetle Final Edition este modul în care modelul de legendă își ia adio. Ultima unitate a ieșit de pe linia de asamblare a uzinei din Mexic în urmă cu trei luni. Acea mașină va fi scoasă la licitație.

Beetle Final Edition este disponibil în două versiuni de caroserie, coupe și cabrio. Modelul este pus în mișcare de un motor de 2.0 litri TSI pe benzină, care dezvoltă 175 de cai putere și 250 Nm. propulsorul este cuplat la o transmisie autoată cu șase trepte.

Top 5 mașini de fete care abia și-au luat permisul

Din cauza cifrelor de vânzări în continuă scădere, viitorul lui Beetle a fost pus sub semnul întrebării în ultimii ani. În iulie 2019, modelul a ieșit din producție pentru totdeauna. Beetle va fi înlocuit în gama Volkswagen de modelul electric ID Buzz în versiune de serie, începând cu anul 2022.

Ultimul Beetle construit vreodată este expus, zilele acestea, la Festivalul Chattanooga MotorCar din statul american Tennessee pentru a fi vândut la licitație. Suma obținută va ajunge la… Citește continuarea pe MissAuto.ro >>>

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Jaguar E-Pace autoexpert.ro

Test Jaguar E-Pace – Tigrul Siberian

Acesta nu este un jaguar, ci un tigru siberian. Nu pot descrie altfel noul E-Pace, care, prin eleganța designului exterior, prin opulența

Scroll to Top