Un Aston Martin One-77 Q-Series va fi vândut la licitație de casa Bonhams

Un exemplar extrem de rar produs de Aston Martin își caută proprietar. Unul din cele 77 exemplare ale modelului One-77 este vândut la licitație de casa britanică Bonhams.

Exemplarul Aston Martin One-77 vândut de Bonhams prin divizia sa Motoring Private Sales este cu atât mai atrăgător cu cât este unul din puținele exemplare cu volan pe partea stângă și a parcus doar 300 km de la livrare.

Exemplarul vândut face parte din seria exclusivistă numită Q-Series fabricată la finalul producție în doar șapte exemplare. Modelul din imagini poartă numărul de serie 6 în seria limitată Q.

Supercarul a fost comandat de nou direct la uzina Aston Martin, fiind numărul 28 în seria de 77 exemplare ale modelului One-77. A fost vopsit în nuanța Morning Frost White, iar interiorul este finisat cu piele în nuanța Kestrel Tan.

Aston Martin One-77 folosește motorul aspirat V12 de 7.3 litri ce livrează o putere maximă de 760 CP și un cuplu de 750 Nm. Motorul a fost dezvoltat împreună cu Cosworth și permite modelului să depășească o viteză maximă de 350 km/oră, iar accelerația de la 0 la 100 km/oră se face în 3.5 secunde.

Aston Martin a produs exclusivistul model One-77 între 2009 și 2012.

 

Adaugati comentariu