Un BMW M3 E30 deținut de actorul Paul Walker a apărut la vânzare

Un BMW M3 E30 din 1991 ce se pare că a aparținut actorului Paul Walker a apărut la vânzare în Statele Unite.

Paul Walker, actorul faimos pentru seria Fast & Furious, decedat în urma unui accident de mașină, era un mare pasionat de automobile performante.

Din colecția sa au făcut parte și mai multe exemplare BMW M3. Actorul a deținut șapte exemplare, majoritatea din generația E36, dar și două M3 E30. Toate acestea au fost vândute în cadrul unei licitații ce a avut loc în luna ianuarie.

Însă, un noul BMW M3 E30 a apărut la vânzare în America, iar compania care îl deține, Reserve Auto Group, spune că acest model roșu fabricat în 1991 a aparținut actorului Paul Walker.

Automobilul este listat pentru un preț de 150.000 USD, iar din imagini modelul M3 arată în stare excelentă, având un rulaj de doar 13.248 mile. Singurele modificări aduse exemplarului M3 E30 sunt farurile convertite la standard european și jante de 16 inch în loc de cele originale de 15 inch.

Paul Walker ne-a părăsit în 2013. Pe 30 noiembrie 2013, actorul se afla pe locul din dreapta, la bordul unui Porsche Carrera GT din 2005, iar la volan se afla prietenul și consilierul financiar al actorului, Roger Rodas. Automobilul a derapat și a lovit în plin un stâlp de electricitate și trei copaci, apoi au luat foc. Cei doi au murit în incendiu.

via TopGear

Adaugati comentariu