Un Chevrolet Corvette C8 nou-nouț găsit distrus pe un câmp

Chevrolet Corvette C8

Un Chevrolet Corvette C8 nou-nouț a fost găsit complet distrus pe un câmp și fără numere de înmatriculare. Nu există nicio urmă a șoferului, scrie revista germană Auto Bild.

Deocamdată, noul Chevrolet Corvette C8 nu este disponibil pe piața europeană însă pe internet circulă deja fotografii cu accidente suferite în America cu noul model.

Un fan Corvette a postat la mijlocul lunii mai câteva fotografii cu un Chevrolet Corvette Stingray nou-nouț complet distrus pe un câmp de porumb.

Chevrolet Corvette C8

Partea frontală este făcută praf, iar capota lipsește. Petele de noroi de pe lateralul caroseriei ne dau de gândit că mașina s-a răsturnat de câteva ori după ce a părăsit sensul de mers, a trecut pe contrasens oprindu-se în final în lanul de porumb.

Citește totul despre noul Chevrolet Corvette 

Nu există nicio informație despre accident și cel care a postat fotografiile nu a precizat locul unde a avut loc accidentul.
Ancheta este în plină desfășurare iar noi credem că foarte probabil mașina a fost furată după care hoțul s-a crezut Schumacher și a pierdut controlul volanului bolidului de 495 CP aterizând în lanul de porumb. Apoi,a fugit de la locul accidentului și probabil proprietarul nici nu știe unde se află mașina sa.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top