Un configurator unic pentru Evija, primul hypercar 100% electric produs de Lotus

Lotus Evija_configurator

Un configurator unic pentru Evija, primul hypercar 100% electric produs de Lotus. Constructorul oferă posibilitatea ca fiecare client să-și personalizeze modelul Evija, prin intermediul unei aplicații ce îi va permite să vizualizeze fiecare modificare.

Foto:Lotus

Lotus este o marcă de tradiție ce aparține culturii universale auto. Fabricantul britanic de modele sport trăiește acum o a doua tinerețe, iar anul acesta va scoate pe piață primul său hypercar 100% electric – Evija.

Evija este aproape de a intra în producția de serie

Natura exclusivă a acestui bipost de 2.000CP promite viitorului proprietar o experineță unică. Fiecare aspect al noiului Evija se poate personaliza, de la combinația de culori pentru exterior, până la cel mai mic detaliu de interior – totul fiind parte din procesul de comandă.

Lotus Evija – hypercarul de 2.000CP

Producția lui Lotus Evija va demara spre finalul anului 2020, iar primul lot a fost déjà alocat clienților din întreaga lume.

Lotus Evija_configurator

Punctul de pornire pentru realizarea specificațiilor este noul configurator cu touch-screen. Realizat special pentru Lotus, acest ultra-perfomant procesor grafic crează imagini animate de înaltă definiție.

Dezvoltat prin utilizarea software-ului pentru jocuri, acesta permite cumpărătorului să-și personalizeze propria mașină de la zero și să poată vizualiza fiecare modificare.

Grație unor tehnici avansate de imagistică computerizată, cunoscute sub numele de ray-tracing, clientul își poate plasa Evija în multiple scenarii.

Acesta poate vedea cum lumina influențează alegerile făcute. Elementul final este realizarea unui film personalizat pentru fiecare client, care arată mașina „360 de grade”

Lotus a prezentat recent o serie de imagini cu Evija, capturate din configurator. Un show car la studiourile Lotus Design din Hethel, Marea Britanie  – sediul Lotus încă din 1966 – pe care l-au finisat în culorile Atomic Red cu accente Carbon Black.

Acest configurator este doar unul dintre elementele experienței Evija. La intervale regulate, de-a lungul procesului de achiziție, fiecare clinent va primi de la Lotus, un cadou unic, care va refllecta natura tehnică și exclusivitatea modelului Evija.

Această serie va culmina cu o carte finisată manual, ce va include imagini din timpul procesului de asamblare.

Cartea va fi înmânată clientului ca parte a ceremoniei de luare în primire a vehiculului.

 

Citește și:

Lotus introduce versiunea „de bază” Evora GT410

România îl primește pe Lotus Evora S IPS

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

MotorFest la final – București 2024

Expoziția de motoare a fost organizată de revista MotorXpert, susținută de Groupama și găzduită de București Mall. Bucureștiul, un oraș mereu în mișcare, a fost gazda unei experiențe extraordinare pentru pasionații

Scroll to Top