Un Lamborghini care îi sperie pe fani. „Așa ceva nu trebuia construit niciodată!”

Lamborghini Huracan Sterrato (18)

Acest model Lamborghini îi îngrozește pe fani. Lamborghini Huracan Sterrato este supercarul pentru off-road. Dezvăluit sub forma unui concept la începutul acestei luni, Sterrato are șanse mari să devină model de serie.

Modelul ar sta pe piață aproximativ cinci ani, perioadă în care constructorul de la Sant’Agata Bolognese arm ai putea lansa o serie de derivate. Pe lista lor – conform Automobile Magazine, care au testat conceptul – ar fi Super Trofeo Omologato, o versiune hibridă și una hardcore Superveloce.

Lamborghini Huracan Sterrato (2)

Toate elementele bodykit-ului vor fi construite dintr-un material sintetic ușor, cu ajutorul unei imprimante 3D. costurile reduse de producție ar urma să facă acest model unul profitabil.

Programul Rabla de Lux – Țara în care s-ar casa numai mașini super scumpe

Sterrato va fi pus în mișcare de motorul lui Huracan Evo, un V10 de 5,2 litri cu 640 de cai putere. Lamborghini a lăsat deja în urmă exclusivitatea asfaltului, cu al său super SUV Urus.

Lamborghini Huracan Sterrato (9)

Lamborghini a mărit garda la sol a modelului, a recalibrate sistemul Lamborghini Dinamica Veicolo Integrata care controlează tracțiunea integrală, a extins ecartamentul, atât pe față, cât și pe spate, și i-a montat protecții din plastic pe laterale.

Care este cea mai rapidă mașină pe circuitul de la Hockenheim?

Dacă proiectul primește undă verde, cel puțin 500 – 1.000 de exemplare vor fi produse în 2021, iar fiecare mașină va avea un preț de aproximativ 240.000 de euro.

Fanii brand-ului sunt deja îngrijorați. Pe forumurile dedicate celor pasionați de supercaruri își manifestă deja revolta. „Așa ceva nu ar trebui construit niciodată!”

 

Adaugati comentariu