Un nou dealer auto în estul Bucureștiului: SMT SsangYong Pallady

Marca coreeană SsangYong are un nou dealer în estul Bucureștului: SMT SsangYong Pallady.

SsangYong, marca coreeană specializată în modele SUV și pick-up are un nou dealer în partea de est a Capitalei. În sectorul 3, pe bulevardul Theodor Pallady, SMT SsangYong Pallady este cel mai mai nou dealer al mărcii din Coreea de Sud.

Dealer nou în estul Bucureștiului

SMT are o experiență de peste 16 ani în comerțul cu automobile, showroom-ul din Pallady 47 fiind comun cu cel al mărcii Subaru. Aici, pot fi văzute cele mai noi modele din gama Ssangyong, ca Tivoli, Tivoli Grand, Rexton, Korando sau Musso Grand. Noul dealership al mărcii coreene funcționează din septembrie 2021. SMT ofertă servicii de vânzare, service, mecanică și tinichigerie.

În curând, stocul de automobile SsangYong disponibile la vânzare va putea fi consultat în timp real pe siteul SMT: https://symotors.ro/

SsangYong s-a născut în urma fuziunii dintre Ha Dong-Hwan Motor Workshop și Dongbang Motor Co., Ltd. în 1963 și construit din achiziția diferitelor companii de producție de automobile din Coreea de Sud, specializate în producția cu licență de vehicule utilitare off-road pe o perioadă de De 40 de ani, SsangYong a evoluat într-un SUV coreean puternic cunoscut în întreaga lume pentru durabilitatea și fiabilitatea sa.

Însemnând literal „Dragonul dublu”, SsangYong a folosit tehnologiile obținute din alianțele sale strategice globale pentru a dezvolta și produce motoare pe benzină și diesel robuste și eficiente.

De mai bine de 60 de ani, a proiectat și fabricat vehicule comerciale și de pasageri care sunt renumite pentru rezistența și durabilitatea lor. Ca brand global, SsangYong și-a făcut simțită prezența în peste 90 de țări din întreaga lume.

Cu expertiza sa în producerea unei game largi de vehicule comerciale de peste șase decenii, SsangYong continuă să prezinte cea mai robustă și capabilă gamă de vehicule care a venit vreodată din Coreea de Sud.

SsangYong Korando e-Motion

 

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top