Un nou Volkswagen ID va fi dezvăluit în curând!

Volkswagen ID Vizzion

Un nou Volkswagen ID va fi dezvăluit în curând! Este vorba despre un concept electric, pe care nemții îl vor prezenta pe 19 noiembrie.

Volkswagen anunță sosirea unui nou concept ID. În mod surprinzător, anunțul este însoțit de schița conceptului ID Vizzion, dezvăluit anul trecut la Salonul Auto de la Geneva. Compania păstrează misterul în privința modelului care va fi prezentat la Muzeul Petersen din Los Angeles, California, în cadrul expoziției Building an Electric Future (Construind un viitor electric). Porțile expoziției se vor deschide pentru publicul larg pe 20 noiembrie.

Volkswagen ID

“Building an Electric Future oferă informații de interior despre noua eră a mobilității electrice și autonome”, a explicat Klaus Bischoff, director executiv al diviziei de Design de la Volkswagen. Tot el este cel care a vorbit în premieră despre sosirea noului membru al familiei ID.

Expoziția va include cinci săli. Printre exponate, se va afla și platforma MEB a Grupului Volkswagen, alături de aplicații care vor demonstra flexibilitatea acesteia, aspect care o face extrem de versatilă.

Cum îi ajută Volkswagen pe cei care vor să-și cumpere o mașină electrică?

Volkswagen anunță că cele cinci săli vor asigura o experiență interesantă, cu numeroase elemente interactive și experiențe virtuale, care le vor permite vizitatorilor să înțeleagă cum vor funcționa mașinile în viitor.

Cei care trec pragul expoziției vor putea și să arunce o privire la interiorul unui concept ID, pentru a afla detalii despre tehnologia cu care este echipat.

 

 

 

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Jaguar E-Pace autoexpert.ro

Test Jaguar E-Pace – Tigrul Siberian

Acesta nu este un jaguar, ci un tigru siberian. Nu pot descrie altfel noul E-Pace, care, prin eleganța designului exterior, prin opulența

Scroll to Top