Un Range Rover bate timpul unui Ferrari pe drumul celor 99 de viraje din China

Range-Rover-Sport-SVR-7

Drumul Tianmen din China este celebru pentru peisajele care se întind în fața ochilor călătorilor după fiecare dintre cele 99 de viraje. Dar fiecare dintre viraje poate fi ultimul. Un pilot experimentat și-a asumat riscul la volanul unui Range Rover Sport SVR.

Să bați timpul obținut de un Ferrari la volanul unui SUV? Pare imposibil. Dar Range Rover încearcă, desi știe că s-ar putea face de râs. În versiune Sport SVR, cu motor V8 de 5.0 litri, care dezvoltă o putere de 550 CP și un cuplu de 700 Nm, expediate către toate cele patru roți prin intermediul unei transmisii automate cu opt trepte. Sunt cifre care ajută mașina să accelereze de la 0 la 100 km/h în 4,5 secunde. Viteza maximă este de 280 km/h.

VIDEO

Range Rover Sport SVR trebuie să bată timpul obținut pe același traseu de 11,3 kilometri, de un Ferrari 458 Italia, care a trecut linia de sosire improvizată la capătul celebrului drum, după 10 minute și 31 de secunde, în 2016. Pilotul Ho-Pin Tung de la Panasonic Jaguar Racing, câștigător al celebrei curse de 24 de ore de la LeMans, a luat loc la volanul monstrului cu tracțiune integrală și a reușit un timp senzațional de […]

UN RANGE ROVER A URCAT 999 DE TREPTE. UITE CUM!

Adaugati comentariu