Un TIR a lovit în plin un microbuz plin cu pasageri. Bilanțul cumplit

Accident grav 2

Un TIR a lovit în plin un microbuz plin cu pasageri pe DN-2 Slobozia-Urziceni în această dimineață. Bilanțul este cumplit. Nouă persoane au murit pe loc, una s-a stins din viață la spital. Este cel mai grav accident care a avut loc anul acesta pe drumurile din România.

Zece persoane au murit și nouă au fost rănite într-un accident care a avut loc în județul Ialomița, între Slobozia și Urziceni, în jurul orei 5. Autoritățile au declanșat Planul roșu de intervenție. Șoferul de TIR și șoferul microbuzului au murit pe loc.

Accident grav

Trei răniți, toți conștienți, au fost transportați la Spitalul din Slobozia. Cinci răniți au fost direcționați către spitalele Bagdasar și Floresca din București. Un pasager din microbuz, aflat în stop cardio-respiraor, s-a stins din viață la spitalul din Urziceni.

În microbuz se aflau 16 persoane. Circulația rutieră a fost oprită pe ambele sensuri.

Cifre de groază. Motivul ireal pentru care cele mai multe accidente au loc aproape de casă

După primele cercetări la fața locului, se pare că șoferul de TIR ar fi adormit la volan, ar fi pătruns pe contrasens și ar fi lovit în plin microbuzul plin de pasageri. Pe carosabil nu s-au observat urme de frânare. 40 de pompieri, paramedici SMURD și personal medical au intervenit cu 19 autospeciale.

Sursă foto: Mediafax.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Coperta AutoExpert nr. 249, noiembrie 2023

Revista AutoExpert nr. 249, noiembrie 2023

Paza bună trece primejdia rea. Deci, ”cumpără ACUM” (vorba teleshoppingului) revista AutoExpert nr. 249, înainte de a dispărea de la chioșcurile de

Car Of The Year 2024 - COTY

Car Of The Year 2024: Iată finalistele

Juriul competiței anuale internaționale Car Of The Year a anunțat finalistele ediției care va premia cea mai bună mașină a anului 2024.

Scroll to Top