Un viitor crossover Volkswagen e în lucru. Când poți să-l comanzi?

Crossover Volkswagen

Un viitor crossover Volkswagen a intrat în etapa de dezvoltare. Modelul va ajunge mai întâi pe piața din Brazilia, dar tocmai a fost confirmat și pentru Europa.

Modelul va purta denumirea de coupe urban, care confirmă liniile primelor schițe de design. Imaginile arată un model cu gardă mare la sol, proporții robuste și linie descendentă a acoperișului, aceasta din urmă fiind un indiciu clar al tipului de caroserie ales de nemți. Natura dinamică a modelului este confirmată de un eleron în prelungirea acoperișului.

Crossover Volkswagen (1)

Viitorul crossover Volkswagen va fi dezvoltat în întregime în Brazilia. CEO-ul Volkswagen America de Sud dezvăluie doar că modelul va combina caracteristicile sportive cu o poziție înaltă la volan. “Va fi o democratizare a stilului, prezentă, la ora actuală, doar în segmentul premium”, promite acesta.

Mașina va primi noul sistem multimedia al Grupului Volkswagen, care își va face debutul odată cu Volkswagen Golf VIII, programat să fie prezentat la Salonul Auto de la Frankfurt. Nemții trec în contul crossover-ului urban și multiple posibilități de personalizare.

Crossover Volkswagen (2)

Crossover-ul va fi produs nu numai în Brazilia, ci și pe teritoriul Europei și va fi dezvăluit, cel mai probabil, anul viitor.

Adaugati comentariu