Volkswagen Golf VIII – Prima imagine oficială

Volkswagen Golf (1)

Viitoarea generație Volkswagen Golf a intrat în ultima fază a etapei de testare. Golf Mk8 va fi digital, inteligent și conectat, promite Volkswagen, care a tot amânat momentul lansării. Motivul principal a fost o eroare apărută la noul sistem multimedia.

Începe o nouă eră acum pentru Golf, o eră a propulsiilor electrifiacate, a digitalizării și conexiunii, iar modelul se conformează.

Nemții prezintă prima imagine oficială cu viitorul Golf. În fotografie apare un prototip camuflat. Modelul special al camuflajului distorsionează orice linii de design care ar putea fi altfel identificate.

Volkswagen Golf

Se poate observa însă, că avem de-a face cu o mașină cu cinci uși cu proporții echilibrate, chiar “elegante”, spune șeful diviziei de Design de la Volkswagen, Klaus Bischoff. “Generația viitoare va întoarce capete”, anunță acesta.

Prima imagine cu interiorul viitorului Golf

Pe portiere, camuflajul formează literele G, O, L, F, astfel că aceia care întâlnesc prototipul în trafic, pot înțelege despre ce model este vorba, dacă îl privesc cu atenție.

Peste 35 de milioane de unități au fost vândute de-a lungul timpului, ceea ce face compacta de la Wolfsburg cel mai bine vândut model al constructorului german, dar și cel mai popular model din clasa sa.

Noul Volkswagen Golf va fi dezvăluit în această toamnă.

Adaugati comentariu