Prima imagine cu interiorul viitorului Volkswagen Golf

Volkswagen Golf 2

Volkswagen Golf 8 se apropie de momentul prezentării oficiale. Până atunci însă, constructorul german le îndulcește așteptarea fanilor și arată prima imagine cu interiorul modelului, dezvăluind și o serie de informații.

Cel mai bine vândut model din Europa, Volkswagen Golf, va primi un concept interior simplificat. Își face loc în cabina modernizată un ecran tactil integral în panoul instrumentar digital, așa cum apare la bordul modelelor de la Mercedes-Benz. Ecranul tactil va prelua și mare parte a funcționalităților butoanelor fizice care dispar acum din consola centrală.

Volkswagen Golf

Imaginea, care pare să fie o schiță, apare într-un document de 39 de pagini, pe site-ul Volkwagen. Paginile redau și discursul susținut de CEO-ul Herbert Diess în cadrul Adunării Generale a Acționarilor, care a avut loc săptămâna aceasta.

Tot acolo apare o schiță care redă exteriorul modelului, iar imaginea pare să confirme ceea ce am văzut la prototipurile suprinse de fotografii spion. Farurile devin mai înguste, cu o semnătură lumioasă nouă, iar prizele de aer vor avea dimensiuni mai mari.

Compacta germană va veni, în premieră, cu sistem mild-hybrid de 48 de volți. În gamă nu se va mai regăsi versiunea electrică, pentru ca aceasta să nu rivalizeze cu primul model electric al familiei ID, ID.3., disponibil deja pentru comandă. Câți români au comandat deja un ID.3, află aici >>>

Conexiune permanentă la internet și funcții avansate de rulare autonomă sunt doar două dintre dotările pe care Volkswagen le pregătește pentru viitoarea generație a modelului.

Volkswagen Golf 8 va fi prezentat oficial în luna octombrie la Wolfsburg. Primii clienți vor putea plasa o comandă începând cu 24 februarie 2020.

 

 

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top