A fost surprins de fotografii-spion! Cum arată viitorul Volkswagen Golf?

Volkswagen Golf (10)

Viitorul Volkswagen Golf se apropie de momentul lansării, iar fotografiile spion confirmă că nu mai durează mult până când cea de-a opta generație a modelului va fi dezvăluită. Acest lucru s-ar putea întâmpla în toamnă, la Salonul Auto de la Frankfurt.

Fotografiile spion arată un prototip cu design final, foarte aproape de versiunea de serie, cu suprafețe foarte reduse acoperite de camuflaj.

Volkswagen Golf (1)

Volkswagen Golf îi salvează pe rockeri – Reclama care a făcut Germania să râdă în hohote

În mod surprinzător, mașina pare să fie doar o evoluție a modelului actual. Blocurile optice, însă, au primit configurații noi, barele au fost redesenate, căpătând un aspect mai masculin, mai agresiv.

Bucăți discrete de bandă adezivă sunt încă lipite în partea superioară a farurilor și a stopurilor, un indiciu că acolo apare un aspect pe care Volkswagen dorește să-l ascundă pentru moment. În luna decembrie a anului trecut, constructorul german a dezvăluit o schiță care arăta profilul viitoarei generații Golf.

Volkswagen Golf (2)

Pentru că mașina construită pe platforma MQB a Grupului Volkswagen va crește în dimensiuni, mizăm pe un spațiu interior mai generos.

La capitolul “motorizare”, Volkswagen pregătește o surpriză. Își va face apariția în gamă o versiune hibridă, dar iese din cărți un sistem de propulsie pur electric, pentru ca versiunea cu emisii zero să nu rivalizeze cu modelul compact ID, construit pe platforma MEB, pentru care Volkswagen a ales, se pare, un nume.

Cea de-a opta generație Volkswagen Golf ar putea fi prezentată în toamnă, la Salonul Auto de la Frankfurt și ar putea ajunge în showroom-uri în iarna viitoare.

Sursă foto: Quattroruote.it.

 

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top