VW Golf îi salvează pe rockeri – reclama care a făcut Germania să râdă în hohote

VW Golf reclama

VW Golf îi salvează pe rockerii care dau din cap în ritmul piesei pe care o ascultă. Aceasta este reclama pe care nemții o urmăresc amuzați.

Filmul de aproape 50 de secunde arată patru prieteni, toți cu plete, aflați la bordul unui VW Golf. Cei patru ascultă muzică rock și dau din cap pe ritmuri de heavy metal. La un moment dat, cei doi se dau cap în cap. Ce face mașina echipată cu Emergency Assist?

VIDEO

Senzorii detectează faptul că șoferul nu acționează asupra direcției, accelerației și frânării. În colaborare cu Lane Assist și cruise control adaptive, sistemul îl avertizează pe șofer prin vibrații transmise prin volan. Dacă acesta nu reacționează, sistemul acționează automat luminile de avarie și oprește mașina în condiții de siguranță.

Test drive Volkswagen Golf 2.0 TDI – Dați câte unul să ajungă la toată lumea!

Pentru a nu mai solicita sistemul însă, călătorii aleg, după ce își recapată cunoștința, o piesă mai calmă pentru restul drumului lor.

VW Golf își va primi în curând cea de-a opta generație anul acesta. Constructorul german a arătat deja prima schiță care arată un profil stilizat al mașinii.

 

Adaugati comentariu