Viitorul Volkswagen Golf 8 e pe drum – primul teaser

Viitorul Volkswagen Golf 8 - primul teaser 2

Viitorul Volkswagen Golf 8 își arată timid silueta în prima imagine teaser publicată de constructorul german. Nemții au prezentat produsele pe care le au în plan pentru 2019 la evenimentul Volkswagen Brand Annual Session 2018.

Cea de-a opta generație Golf va veni pe lume anul viitor, iar Volkswagen a promis, încă de anul acesta, forme complet diferite față de cele ale lui Golf 7. Schița făcută publică de constructorul din Wolfsburg nu arată însă prea mult.

Golf 8 va intra în producție în luna iunie a anului viitor. În gama de motorizare a celei mai bine vândute mașini din Europa vine, odată cu noua generație, și un sistem de propulsie micro-hibrid, care va integra un sistem electric de 48 V. Acesta va asigura o rulare mai eficientă, consumul de combustibil reducându-se astfel cu până la 0,3 l/100 km.

Viitorul Volkswagen Golf 8 - primul teaserCitește și:

Test drive Volkswagen Golf – Dați câte unul să ajungă la toată lumea!

Volkswagen trece în contul viitorului său Golf și funcții de rulare autonomă, pentru că acesta, ca și noua Skoda Scala, prezentată aseară la Tel-Aviv, va fi conectat în permanență la internet.

Golf 8 va primi un instrumentar de bord complet digital, anunță șeful diviziei de design de la Wolfsburg, Klaus Bischoff, iar ecrane tactile vor înlocui mare parte dintre butoanele convenționale.

Pentru anul viitor, Volkswagen mai are în plan prezentarea limuzinei Passat facelift, dar și a versiunii Cabrio a lui T-Cross, cel mai mic membru al familiei de SUV-uri a nemților. Pentru finalul lui 2019, Volkswagen pregătește și primul model al sub-brand-ului de mașini electrice I.D.. Piața chineză, cea mai importantă pentru mașinile electrice, va primi și două modele cu emisii zero, e-Lavida și e-Bora.

Adaugati comentariu