Spionaj – Cum va arăta viitorul Volkswagen Golf

Viitorul Volkswagen Golf 8 - primul teaser

Viitorul Volkswagen Golf se pregătește pentru debutul oficial, programat pentru anul acesta. Un prototip deghizat sumar a fost surprins de fotografii spion.

Imaginea cu viitorul Volkswagen Golf a fost postată pe Instagram de johannes.vag. Acesta a surprins mașina părăsind parcarea unui fast food din Germania. Autocar a publicat imaginea împreună cu o serie de randări care anticipează design-ul modelului.

Viitorul Volkswagen Golf (2)

Conform desenelor digitale, viitorul Golf va avea blocuri optice noi, care vor flanca o grilă nouă, partea frontală semănând astfel cu ceea ce știm de la noul Touareg. Prototipul surprins în teste are însă, o înfățișare diferită față de cea a noilor modele din familia Volkswagen. Versiunea GTI va primi prize mai mari de aer și o bară poziționată mai jos, așa cum anticipează noul GTI TCR, prezentat săptămâna trecută.

Viitorul Volkswagen Golf

Golf Mk8 va intra în producție în această toamnă, cu tehnologii noi și funcții de rulare semi-autonomă. La baza viitorului Golf se va regăsi o nouă versiune a versatilei platforme MQB.În gamă se va regăsi, pe lângă propulsoarele 1.0 turbo pe benzină cu 3 cilindri, noile motoare de 1.5 și 2.0 TDI, și un sistem de propulsie micro-hibridă cu sistem de 48 V. Nu își va face însă, apariția, o versiune electrică, pentru că Volkswagen va prezenta noua familie de mașini cu emisii zero, ID.

Viitorul Volkswagen Golf (1)

Volkswagen a decis să renunțe și la versiunea cu trei uși, așa cum a făcut și în cazul lui Polo, dar promite spațiu echivalent cu cel oferit de limuzinele de clasă mică, dar și rafinament pe măsură, fără compromisuri însă, în privința consumului.

Nemții vor elimina de la interior mare parte dintre butoanele convenționale, apelând, în schimb, la comenzi tactile.

Volkswagen a publicat deja primul teaser pentru viitorul Golf în decembrie 2018, atunci când constructorul german a făcut publică o imagine cu modelele pe care le va prezenta anul acesta.

Viitorul Volkswagen Golf (3)

 

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top