Unde e inteligența artificială când ai nevoie de ea? Șofer de Tesla în încurcătură

Tesla

Oare ce vrea să facă? Să parcheze? Să treacă pe lângă autobuz? Să se lase de șofat? Un șofer de Tesla a intrat într-o mare încurcătură pe un pod aflat la est de Hong Kong, pentru că nu a reușit să-și manevreze mașina și a adunat în spatele său, dar și pe sensul opus, ditamai coloana.

E clar că șoferul ăsta are nevoie de o mașină care să facă totul pentru el. Dar mai are de așteptat până atunci. Și s-ar putea ca acel moment să-l găsească tot încercând să treacă pe lângă un autobuz supraetajat pe un pod din Hong Kong.

Pentru că nu poate aprecia corect lățimea mașinii sale, Tesla Model X, acest șofer nu nimerește spațiul liber dintre autobuz și parapet. Pare imposibil pentru el să strecoare pe acolo crossover-ul cu o lățime de 2 metri și 27 de centimetri. Șoferul a executat o grămadă de manevre confuze și inutile, făcându-i pe cei din spate și din față să se frece la ochi.

“Ar trebui să ți se ia permisul și mașina”, i-au strigat cei care au privit toate manevrele. “Să vină Elon Musk să ți-o confiște”, a fost sugestia celor care au urmărit imaginile și furioși, și amuzați de situație.

Aflați pe site-ul Miss Auto cine l-a scos din încurcătură pe cel mai varză șofer din Asia!

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top