Update pentru BMW X5 M Competition şi BMW X6 M Competition

BMW X5 M X6 M Competition

BMW a îmbunătățit variantele Competition pentru performantele SUV-uri X5 M și X6 M. Noile versiuni dispun de motor V8 cu tehnologie mild hybrid 48V integrată în cutia de viteze, pentru prima dată pe un model M high performance, actualizări ale designului exterior, ecran central curbat BMW şi sistemul de operare BMW 8.

Divizia BMW M a operat un facelift discret și un update tehnic pentru SUV-urile performante BMW X5 M Competition şi BMW X6 M Competition. Faceliftul pentru variantele normale BMW X5 M și X6 M a fost prezentat la începutul lunii februarie.

BMW X5 M X6 M Competition

BMW X5 M Competition/X6 M Competition facelift

Acum, cele mai performante modele din gama X5 M și X6 M primesc și ele noua parte frontală cu faruri LED Matrix mai înguste și grila complet neagră. În spate, avem stopuri redesenate și un difuzor aerodinamic mai mare. Carcasele oglinzilor retrovizoare exterioare pot fi comandate opțional din fibră de carbon.

BMW X5 M X6 M Competition

Modificări importante au fost operate și la interior, unde versiunile BMW X5 M Competition şi BMW X6 M Competition primesc planșa de bord din sticlă curbată ce integrează cele două ecrane de 12.3 inchi și 14.9 inchi. Noile modele primesc și noul sistem de operare BMW 8. Alte dotări noi includ banda decorativă interioară largă Fineline Black cu efect de metal lucios, bara de lumină ambientală cu logo M, plus volanul M din piele, cu clapete noi din carbon pentru schimbarea vitezelor. Disponibil standard, BMW Live Cockpit Professional include şi BMW Head-Up Display şi sistemul de navigaţie BMW Maps bazat pe cloud, complet cu funcţie Augmented View. Ori de câte ori automobilul este staţionat, conducătorul şi pasagerul din faţă se pot bucura pe displayul central de conţinut streaming.

BMW X5 M X6 M Competition

În premieră, motorizarea V8 twin-turbo de 4,4 litri primește un sistem mild-hybrid la 48V integrat în transmisia M Steptronic cu 8 trepte. Sistemul adaugă un plus de 12 CP și 200 Nm. Motorul termic are aceeași putere de 625 CP și oferă un cuplu maxim de 750 Nm. SUV-ul X5 M Performance poate accelera de la 0 la 100 km/oră în 3,9 secunde.

BMW X5 M X6 M Competition

Ambele modele M Competition dispun și de o variantă îmbunătățită a sistemului de tracțiune integrală M xDrive și a suspensiei adaptive M Professional.

Via BMW

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top