Update tehnic pentru Mazda MX-30

Mazda a operat un update tehnic pentru modelul electric MX-30: încărcare mai rapidă, sunet artificial îmbunătățit și culori noi.

Mazda MX-30 primește un update la trei ani de la lansare. Versiunea îmbunătățită va fi disponibilă la vânzare începând cu luna iulie în Europa. Mazda nu a modificat capacitatea bateriei, aceasta rămânând la 35,5 kWh. Autonomia rămâne, deci, neschimbată. Oficial, modelul japonez poate parcurge 200 km cu o singură încărcare, dar cifra variază în funcție de stilul de condus și condițiile meteo.

Mazda MX-30 – update tehnic

Mazda a mărit, însă, capacitatea de încărcare. Pentru alimentarea cu curent alternativ, chargerul poate suporta până la 11 kW, iar la stațiile rapide DC, puterea a fost crescută de la 40 la 50 kWh. O încărcare completă la o stație rapidă durează acum 26 de minute.

Din update-ul tehnic mai face parte și îmbunătățirea și sunetul artificial emis de modelul MX-30 pentru ca cel de la volan să poată simți mai bine cantitatea de cuplu oferită de motorul electric. Mazda avea unul dintre cele mai bine corelate sunete artificiale între puterea motorului și amplitudinea sunetului.

Modelul updatat MX-30 mai beneficiază și de o serie de culori noi pentru caroserie, inclusiv nuanța Zircon Sand.

Via Mazda

Adaugati comentariu