Upgrade tehnic pentru Toyota Highlander

Toyota a operat o serie de modificări pentru varianta europeană a SUV-ului cu șapte locuri Highlander.

Toyota Highlander, SUV-ul cu șapte locuri din oferta producătorului japonez a primit o serie de îmbunătățiri. Toyota a adăugat nuanța verde Cypress pentru caroserie, iar SUV-ul poate fi acum echipate cu jante noi de 20 inchi.

O serie de modificări importante au fost operate și la interior. Highlander primește noul sistem multimedia cu display tactic de 12,3 inchi și funcții noi. Sistemul de navigație poate primi acum informații în timp real despre trafic, iar conectivitatea Apple CarPlay poate fi făcută acum și fără fir. Sistemul infotainment poate fi actualizat over-the-air, iar încărcarea inductivă pentru telefonul mobil este disponibilă indiferent de nivelul de echipare ales.

Upgrade pentru Toyota Highlander

Toyota a modificat și aplicația de mobil, iar cei care utilizează aplicația și dețin un Highlander pot transmite o serie de comenzi de la distanță către mașină. Planșa de bord a fost și ea modificată, renunțându-se la instrumentele analogice în favoarea unui ecran digital de 12,3 inchi ce poate fi configurat.

La nivel de motorizare pentru Europa, Highlander poate fi comandat cu același sistem hybrid clasic format din motorul de 2.5 litri alături de două motoare electrice pentru un total de 248 CP. Pentru piețele din est unde era disponibil și modelul Highlander echipat cu motor V6 de 3.5 litri, acesta va fi înlocuit cu un nou propulsor turbo de 2.4 litri ce dezvoltă 269 CP. Aceasta motorizare nu este disponibilă pe piața din România.

Toyota Highlander în varianta upgradată este deja disponibilă pentru comenzi în Europa, livrările fiind programate pentru ultimul trimestru al anului 2022.

Via Toyota

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top