Un break Aston Martin? Așa va arăta Vanquish Zagato Shooting Brake

Aston Martin Vanquish Zagato Shooting Brake (2)

Aston Martin Vanquish Zagato Shooting Brake va fi primul break din istoria constructorului britanic de super mașini. Imaginile oficiale prezentate recent confirmă că momentul lansării se apropie.

Englezii au arătat exteriorul, dar parțial, și interiorul viitorului său Vanquish Zagato Shooting Brake. Contrar conceptului de mașină de familie, break-ul de la Aston Martin vine cu o cabină cu două locuri, îmbrăcată în piele maro. Un bonus însă, este un compartiment spațios rezervat bagajelor, cu finisaje din piele și fibră de carbon. Fotografia dezvăluie și un acoperiș panoramic.

Aston Martin Vanquish Zagato Shooting Brake (3)Citește și:

Aston Martin Rapid E – Englezii construiesc un supercar electric cu peste 600 CP!

Imaginile care arată exteriorul dezvăluie o siluetă alungită, foarte aerodinamică, un plafon descendent și o lunetă extrem de înclinată, care, cel mai probabil, va oferi o vizibilitate redusă spre spate, Aston Martin asumându-și acest compromis în numele look-ului mașinii.

Modelul va veni într-o ediție foarte limitată, ca și în cazul versiunilor Vanquish Zagato și Vanquish Volante Zagato. Doar 99 de unități Shooting Brake for fi construite.

Aston Martin Vanquish Zagato Shooting Brake (1)

La baza sa se va afla Vanquish S, cu motor V12 aspirat de 5.0 litri, capabil să dezvolte 590 de cai putere. Mașina va veni cu o accelerație de la 0 la 100 km/h în mai puțin de 4.0 secunde. Aston Martin păstrează încă misterul în privința datei lansării și intrării în producție a lui Zagato Shooting Brake.

Adaugati comentariu