Versiune Performance pentru Audi RS6 Avant și RS7 Sportback

Audi adaugă versiunea Performance pentru modelele RS6 Avant și RS7 Sportback: 630 CP pentru motorul V8 de 4.0 litri.

Audi a publicat imagini cu noile versiuni RS6 Avant Performance și RS7 Sportback Performance. Noua versiune numită Performance vine cu 30 CP și 50 Nm în plus pentru ambele modele. Motorul V8 de 4,0 litri dezvoltă acum 630 CP și 850 Nm.

Audi RS Performance

Variantele Performance vin cu jante din aliaj de 21 inchi, iar opțional se pot alege și jante de 22 inchi. Jantele sunt cu 5 kilograme mai ușoare față de cele standard. În gama de culori a fost inclusă nuanțele Ascari Blue și Dew Grey. O serie de elemente cu finisaj mat la exterior personalizează noile variante.

Motorizarea twin turbo de 4.0 litri a fost îmbunătățită ajungând acum la 630 CP și 850 Nm ceea ce înseamnă că sprintul de la 0 la 100 km/oră se face 3.4 secunde. Pachetul RS Dynamic este oferit în echipare standard. Acesta crește viteza maximă la 280 km/h și include sistemul de direcție integrală și diferențialul spate quattro.

Pentru performanțe maxime se poate alege pachetul RS Dynamic Plus ce aduce frâne carbon-ceramice cu 34 kg mai ușoar față de cel standard, iar viteza maximă este de 305 km/oră.

Noile versiuni Audi RS6 Avant și RS7 Sportback Performance vor debuta pe piața din Germania în data de 8 decembrie.

Via Audi

 

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top