Versiunile facelift ale Kia Niro Hybrid și Plug-in Hybrid prezentate la Geneva

Versiunile facelift ale Kia Niro Hybrid și Plug-in Hybrid prezentate la Geneva

Kia a adus o serie de îmbunătățiri gamei Niro. Modelele Hybrid și Plug-in Hybrid cu facelift își vor face debutul global la Salonul Auto de la Geneva.

Niro a fost modernizat pentru 2019 cu un nou design exterior, un interior cu materiale mai bune și opțiuni de personalizare a culorilor interiorului. Modelul are noi bare de protecție, proiectoarele standard au fost redesenate și se pot alege blocurile optice full LED, oferite opțional.

Bara de protecție din față prezintă noi lămpi tip LED pentru funcționarea în timpul zilei, situate sub blocurile optice, cu o configurație unică în forma unor săgeți duble, precum și lămpi de ceață opționale de tip LED.

Versiunile facelift ale Kia Niro Hybrid și Plug-in Hybrid prezentate la Geneva

În spate, noile blocuri optice redesenate de tip LED oferă modelului Niro o identitate mai distinctă și mai actuală. Noul design al barei de protecție este finisat cu sigla argintie și încorporează noi lumini de semnalizare, având stopurile de ceață în colțurile acesteia.

Niro Hybrid oferă cumpărătorilor mai multe opțiuni de personalizare, aceștia putând alege între două modele de jante din aliaj de 16 inch, dar și noile jante de 18 inch în două tonuri de culori.

Partea superioară a planșei de bord este finisată cu un material moale la atingere, în timp ce planșa de bord și ceasurile de bord au o nuanță de culoare negru lucios, cu accente argintii sau crom satinat. Kia introduce de asemenea un nou display central, opțional, de 10.25 inch, de tip TFT-LCD, și un display TFT Supervision de 7 inch pentru ceasurile de bord. Automobilul este echipat cu un sistem de infotainment de tip touchscreen de 8 inch, în timp ce un display TFT de 4.2 inch este prevăzut în echiparea standard.

Au fost introduse padele pentru schimbarea treptelor de viteză pe volan și o nouă frână pentru parcare electronică, însoțită de discuri de frână spate mai mari.

Deja disponibile cu Smart Cruise Control, modelele Niro Hybrid și Plug-in Hybrid primesc funcționalitatea suplimentară Stop & Go. Tehnologia Smart Cruise Control cu sistemul Stop & Go urmărește automobilul din față și poate opri complet mașina dacă traficul se oprește, acesta putându-și relua viteza pe măsură ce automobilul din față își reia deplasarea.

Niro este propulsat de un motor de 1.6 litri GDi, cuplat fie la un pachet de baterii de 1.56 kWh lithium-ion polymer (Hybrid) sau la pachetul de baterii de 8.9 kWh (pPlug-in Hybrid).

Adaugati comentariu