Video: BMW-ul care își schimbă culoarea la apăsarea unui buton

BMW-ul care își schimbă culoarea la apăsarea unui buton autoexpert.ro

La CES 2022, BMW a prezentat o tehnologie interesantă. Panourile caroseriei își schimbă culoarea la apăsarea unui buton. Iat-o în acțiune!

Panourile inovatoare sunt montate pe un BMW iX prezent la expoziția CES 2022. Exemplarul poate să-și schimbe culoarea într-o secundă, transformându-se din alb în gri.

➡ Acesta este BMW iX M60 💡

Anul trecut, BMW a anunțat că va prezenta această tehnologie, fără a preciza cum funcționează. Nici acum nu este cunoscut principiul. Cert e că videoclipurile încărcate pe rețelele de socializare de useri sunt atât de spectaculoase, încât par ireale. De fapt, nu e vorba de niciun filtru adăugat filmării. Totul e 100% real.

Își schimbă culoarea, dar ar putea depinde de temperatură

În comentariul adăugat filmării, utilizatorul care a postat-o specifică faptul că vopseaua este sensibilă la temperatură, și că BMW a adus un exemplar de rezervă. Acesta va fi folosit la demonstrații, dacă iX-ul principal se încălzește sau se răcește prea tare.

@klwtts

Reply to @hamburgerbois like a smooth criminal ⚪️⚫️

♬ Smooth Criminal (2012 Remaster) – Michael Jackson

Rămâne de văzut dacă această tehnologie va fi introdusă pe modelele de serie. BMW nu a specificat nimic legat de viitorul acesteia.

Adaugati comentariu