VIDEO: Dacia Sandero Stepway – comportament bun la evitarea unui obstacol

Spaniolii de la km77.com au supus noul hatchback Dacia Sandero Stepway la un test complex ce inclus evitarea unui obstacol în ultimul moment (testul elanului).

Jurnaliștii spanioli remarcă că hatchback-ul Dacia Sandero Stepway s-a comportat excelent la evitarea obstacolului, manevra putând fi efectuată la o viteză de 73 km/oră. Manevra a fost încercată și la o viteză superioară de 77 km/oră, dar modelul Dacia suferind de subvirare la aceast viteză.

Dacia Sandero Stepway – evitarea unui obstacol

Chiar și la încercările efectuate la viteze mai mari de 73 km/oră, cel de la volan a remarcat reacțile predictibile ale mașinii, iar jurnaliștii spanioli consideră ce noul model Sandero Stepway este net superior la acest capitol față de generația anterioară a modelului.

Viteza de evitare a obstacolului a fost mai mare față de noul Volkswagen Golf 8, care a completat manevra la 69 km/oră, sau Mercedes-Benz CLA cu 66 km/oră.

La testul slalomului, Dacia Sandero Stepway s-a descurcat fără probleme, dar garda la sol ridicată și setarea moale a suspensie penalizează agilitatea. Chiar și așa, modelul Dacia nu a atins nici un con la manevra de slalom.

Spaniolii de la km77.com au supus la același test și modelul electric Dacia Spring.

Test drive Dacia Sandero Stepway

Via km.77

Adaugati comentariu