VIDEO: Emma Răducanu și Mark Webber la bordul unui Porsche 911 Carrera S

Jucătoarea de tenis Emma Răducanu a fost prezentă la Porsche Center Silverstone pentru o experiență completă la volanul unui Porsche 911 Carrera S. Instructor i-a fost fostul pilot de Formula 1, australianul Mark Webber.

Jucătoarea de tenis britanică cu origini române, Emma Răducanu este ambasador al mărcii Porsche din luna martie a acestui an. De curând, a fost invitată la Porsche Center Silverstone pentru o experiență completă la volanul unui model 911 Carrera S.

Emma Răducanu și Mark Webber la Silverstone

Emma Răducanu a putut experimenta pilotajul modelului sport în diverse condiții de aderență, inclusiv testarea reacțiilor pe o suprafață ce simulează condusul pe drumuri cu zăpadă și gheață. În plus, l-a avut ca instructor pe pilotul australian Mark Webber.

„Am întâlnit mulți sportivi de top, iar concentrarea și determinarea lor de a fi cei mai buni pot fi sunt întotdeauna clare”, a spus Mark Webber după aceea. „Acele calități au fost clare când Emma a condus astăzi modelul 911, aceeași determinare pe care o vezi pe terenul de tenis!” Întâlnirea a fost specială și pentru Emma Răducanu: „A fost grozav să-l cunosc pe Mark și să obțin o perspectivă atât despre câștigarea cu Porsche la cel mai înalt nivel, cât și despre propria sa dedicație pentru fitness”, a adăugat ea.

Programul experimentat de Emma Răducanu face parte din pachetul oferit clienților de modele Porsche în Marea Britanie.

Via Porsche

Adaugati comentariu