VIDEO: Emma Răducanu și Mark Webber la bordul unui Porsche 911 Carrera S

Jucătoarea de tenis Emma Răducanu a fost prezentă la Porsche Center Silverstone pentru o experiență completă la volanul unui Porsche 911 Carrera S. Instructor i-a fost fostul pilot de Formula 1, australianul Mark Webber.

Jucătoarea de tenis britanică cu origini române, Emma Răducanu este ambasador al mărcii Porsche din luna martie a acestui an. De curând, a fost invitată la Porsche Center Silverstone pentru o experiență completă la volanul unui model 911 Carrera S.

Emma Răducanu și Mark Webber la Silverstone

Emma Răducanu a putut experimenta pilotajul modelului sport în diverse condiții de aderență, inclusiv testarea reacțiilor pe o suprafață ce simulează condusul pe drumuri cu zăpadă și gheață. În plus, l-a avut ca instructor pe pilotul australian Mark Webber.

„Am întâlnit mulți sportivi de top, iar concentrarea și determinarea lor de a fi cei mai buni pot fi sunt întotdeauna clare”, a spus Mark Webber după aceea. „Acele calități au fost clare când Emma a condus astăzi modelul 911, aceeași determinare pe care o vezi pe terenul de tenis!” Întâlnirea a fost specială și pentru Emma Răducanu: „A fost grozav să-l cunosc pe Mark și să obțin o perspectivă atât despre câștigarea cu Porsche la cel mai înalt nivel, cât și despre propria sa dedicație pentru fitness”, a adăugat ea.

Programul experimentat de Emma Răducanu face parte din pachetul oferit clienților de modele Porsche în Marea Britanie.

Via Porsche

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top