VIDEO: Întâlnirea de iarnă SuzukiClub România

AutoExpert este alături de toți pasionații care fac parte dintr-un club auto, din România și sprijină acțiunile și proiectele pe care aceștia le întreprind. Vom trece astăzi în revistă desfășurarea întâlnirii de iarnă – intitulată “Omul de zăpadă” – a membrilor SuzukiClub. Aceasta a avut loc la Harghita-Băi, iar desfășurarea, pe scurt, în cele ce urmează.

Vineri 18 februarie, la ora 17:00 membrii SuzukiClub s-au intalnit cu mic cu mare si foarte nerabdatori pentru aventura ce urma. Dupa ce au lipit “fulgii” (semnul distinctiv al intalnirii) pe masini, s-au indreptat spre Harghita-Bai, unde stiau ca urmeaza sa fie intampinati de un peisaj feeric, cu zapada din belsug. Drumul a fost destul de anevoios, mai ales dupa ce au parasit judetul Brasov, lanturile fiind un ajutor de nadejde de la un anumit punct. 

Odata ajunsi, participantii s-au cazat la un frumos hotel din zona, unde a urmat firesc, o masa “in familie”, condimentata din belsug cu discutii interesante, acompaniate de bere (ca doar era o iesire intre prieteni) si alte bauturi dupa preferintele fiecaruia.

Sambata, desi oboseala isi spunea cuvantul, iar participantii s-au trezit destul de greu, dupa ce s-a servit micul dejun, lumea s-a impartit pe echipe si s-a plecat hai hui, spre distractie. A urmat a sesiune perfecta de “Snow Tubing” (varianta de iarna a instalatiilor din parcurile acvatice), care desi a fost privita initial cu scepticism, a devenim foarte repede placere generala. In doua cuvinte: viteza si adrenalina! 

Cu greu au reusit sa se urneasca spre punctul doi din itinerariul lor si anume Lacul Sfanta Ana, unde au reusit sa ajunga, dupa indelungi negocieri cu administratorii zonei. S-a dovedit imediat ca drumul spre singurul lac vulcanic din Romania este absolut feeric iarna! 
 
Dupa o scurta organizare la fata locului, s-au constituit patru echipe si s-au apucat sa infaptuiasca, practic, intalnirea de iarna, adica Omul de zapada SuzukiClub. Atmosfera a fost foarte degajata si placuta, iar echipele au intrat bine in rol si competitia a fost la cel mai inalt nivel. Dupa o scurta sedinta foto cu oamenii de zapada,  cu greu s-au despartit de ei si au plecat spre hotelul care le-a fost gazda primitoare. Odata ajunsi la hotel, toata lumea infometata fiind dupa o zi plina, astepta cu mare interes ospatul. Cina a fost un deliciu, vedeta de pe mese fiind supa gulas. 

A urmat un mini foc de tabara, apoi s-a revenit in bistro-ul hotelului, unde astepta DJ-ul care isi facuse incalzirea deja pentru petrecerea ce urma. Atractia serii a fost spectacolul de karaoke (din care va oferim un scurt pasaj video). A fost anuntata tot atunci si masina castigatoare a titlului de “Cea mai tare masina din parcare” editia nr. 2. Seara a continuat firesc, cu karaoke si dans pana in zorii zilei. 

Duminica… trezirea tare greoaie. Se pare ca 24 de ore de petreceri SuzukiClub nu sunt suficiente. Cu greu s-au trezit, cu greu au reusit sa organizeze echipe de cate doi, pentru a-l “Ataca pe Jimny!”. Dupa micul dejun si dupa definitivarea echipajelor s-a organizat “terenul” de joaca pentru o noua provocare. Ce a iesit?… (al doilea filmulet vorbeste de la sine). Despartirea de prieteni e grea, dar gandul ca sirul evenimentelor organizate de inimosii fani Suzuki, va continua cu siguranta pe viitor, ii anima pe toti! La mai mare!

Prietenii din SuzukiClub România vă așteaptă pe toți cu drag pe: www.suzuki-club.ro

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top