VIDEO: KdF Party la MIDOCAR – Volkswagen Beetle a implinit 75 de ani

Pe 11 mai 2013, MIDOCAR si Volkswagen Classic Club au organizat cea mai mare parada Volkswagen Beetle din Bucuresti, din ultimii 10 ani. Evenimentul a marcat implinirea a 75 de ani de la primul Kafer si a reunit cele 3 generatii Beetle. Petrecerea a continuat cu o serie de activitati interactive la showroom-ul Volkswagen de la MIDOCAR Vitan.

Volkswagen Classic Club implineste 10 ani de cand organizeaza intalnirile proprietarilor Volkswagen Beetle. Inca din anul 2003, ei se intalnesc in Piata George Enescu, iar anul acesta intalnirea a coincis cu sarbatoarea a 75 de ani de la productia primului Kafer. MIDOCAR si Volkswagen Classic Club nu sunt la prima colaborare, un eveniment in parteneriat avand loc in 2008, la deschiderea showroom-ului MIDOCAR Vitan.

In parcarea de la Ateneul Roman, s-au strans aproximativ 80 de masini, iar la MIDOCAR Vitan au ajuns in jur de 70. Astfel, MIDOCAR si Volkswagen Classic Club au organizat cea mai mare parada Volkswagen Beetle din ultimii 10 ani, din Bucuresti.

Toate cele trei generatii Volkswagen Beetle au fost reprezentate la eveniment. S-au alaturat inclusiv proprietari Bulli, Karmann Ghia, Porsche si Golf I & II, astfel incat Piata George Enescu a devenit un Worthersee in miniatura. La intalnire au facut prezenta singura buburuza din tara cu motor electric, precum si  cea mai veche broasca din Romania, inmatriculata si functionala. La eveniment au participat proprietari din Bucuresti, Buzau, Prahova, chiar si din Iasi.

Odata cu sarbatorirea a 75 de ani de Volkswagen Beetle, MIDOCAR a punctat si lansarea noului Cabrio. The Beetle Cabrio 70’s Edition a fost adus special pt eveniment la MIDOCAR Vitan. În cele ce urmează vă oferim un scurt rezumat video al întâlnirii KdF Party 2013.

Adaugati comentariu